Livet kan nogen gange gøre ondt.

Folk kan såre én dybt. Sorg og depression kan overtage én fuldstændigt. Og nogen gange kan man blive så vred, at man ikke kan styre sig selv.

Det behøves dog ikke at være sådan.

Som psykoterapeut i Nordsjælland har jeg hjulpet masser af mennesker med at komme igennem de mørke skyer, der formørker deres sind. Måske kan jeg hjælpe dig.

Rasmus Ranmar
Psykoterapeut, mpf

I psykoterapi får du hjælp og strategier til at takle dine udfordringer. Du får du mere ro og glæde i livet.

Jeg er uddannet gestaltterapeut, har en efteruddannelse i interpersonel neurobiologi og går løbende i supervision for at fortsætte min egen udvikling.

Mine erfaringer ligger primært inden for følgende problemtemaer:

En bred vifte af oplevelser kan have bragt dig hertil - og kernen i de udfordringer du møder, kan være, at du savner indsigt og redskaber til at bringe balance i dit eget liv.

Den gode nyhed er, at du er kommet frem til et sted, hvor du kan få hjælp.

"Siden jeg er startet i terapi, har jeg ændret mit liv fuldstændigt til det bedre. Kom ind med "ondt i tanden" og opdagede en "tandbyld". Helt fantastisk at være fri for års opbyggede byrder. Jeg kan varmt anbefale Rasmus. Super rummelig og plads til humor, så det ikke bliver så sort alt sammen."
- Karsten, 43

"Diskret, stille, tilstede, støttende - jeg lærer meget af dig!"
- Camilla, 45 år

"Den måde du er tilstede på, har hjulpet mig til at kigge på min angst. Du bringer tryghed i rummet. Og nærvær."
- Helle, 52 år

"Jeg gik i terapi fordi jeg var bange for at min vrede ville gå ud over min lille dreng. I terapien har jeg lært at skelne mellem min og andres vrede samt at acceptere min egen vrede. Det har betydet at jeg nu er langt hurtigere til at fange og forstå min vrede og bruge den mere konstruktivt."
- Peter, 28 år

Ud over min faglighed er relationen mellem dig og mig vigtig, for at du får den hjælp du har brug for. Det skyldes, at det ofte er i terapien, at du åbner op for nye og meget sårbare emner. Det forudsætter, at du føler dig tryg i mit selskab.

I videoen kan du få en fornemmelse af, hvem jeg er. Du er også meget velkommen til en uforpligtigende og gratis forsamtale, inden du beslutter, om du vil starte et forløb hos mig.

Som psykoterapeut Nordsjælland tilbyder jeg psykoterapi fra mit lokale i Espergærdecenteret, København K eller online.

Den første samtale går ud på, at vi lærer hinanden lidt bedre at kende, og kommer nærmere det, du gerne vil arbejde med. Det kan også være, du har spørgsmål til, hvordan terapien foregår. Det vigtigste i den første samtale er, at du føler dig godt tilpas og tryg i mit selskab.

Priser

  • En terapitime koster 800,- kr.
  • Køb 4 terapitimer og spar 500 kr. (2.700 kr.)
  • 500 kr. hvis du er arbejdsløs eller studerende (spørg ved booking)
  • Gratis forsamtale (20 min - online)

Du kan læse generelle handelsbetingelser og regler om afbud her.

Du er velkommen til at kontakte mig for at booke en tid:

Telefon: 4191 4330
Email: rasmus@ilivet.dk

Alternativt book via bookingsystem:

Medlemsskab i Dansk Psykoterapeutforening er et kvalitetsstempel og din garanti for, at jeg som psykoterapeut har tilstrækkelig uddannelse og erfaring. Alle medlemmer har som minimum en fireårig psykoterapeutuddannelse bag sig og lever op til en række kriterier om grunduddannelse og erhvervserfaring.

Besøg hjemmesiden for Dansk Psykoterapeutforening hvis du vil vide mere.

Gestaltterapi er en oplevelsesorienteret psykoterapi, hvor du beskæftiger dig med det, der betyder noget for dig i dit liv – her og nu. I terapien arbejder du med de ting, du oplever og får feedback fra mig som terapeut.

I gestaltterapi lægges der vægt på kontakt – på din kontakt til dig selv og din krop og på kontakten mellem dig og terapeuten. Det er en vigtig pointe i terapien, at du ikke skal laves om, men at du lærer at acceptere det menneske, du allerede er. I gestaltterapi lægges der vægt på et ligeværdigt forhold mellem terapeut og klient. Læs mere om gestaltterapi...

Du kan læse mere om den gestaltterapeutiske praksis, som jeg følger, på Nordisk Gestalt Institut.

Nordisk Gestalt Institut er godkendt som uddannelsessted af Dansk psykoterapeutforening.