PSYKOTERAPEUT NORDSJÆLLAND

Gestaltterapi for Vrede, Relationer, Selvværd, Angst og Personlig Vækst

BLIV RINGET OP

Livet kan nogen gange gøre ondt.

Folk kan såre én dybt. Sorg og depression kan overtage én fuldstændigt. Og nogen gange kan man blive så vred, at man ikke kan styre sig selv.

Det behøves dog ikke at være sådan.

Gennem en personlig rejse i terapien, tilbyder jeg hjælp til at navigere i disse turbulente følelser, finde fred og opnå en dybere forståelse af dig selv. 

At tage det første skridt mod terapi kan ofte være den største udfordring. Måske er du bekymret for, hvad du vil opdage ved at åbne op, eller tænker, “hvis jeg bare venter lidt længere, vil det hele ordne sig”.

For at lette denne overgang og give dig mulighed for at føle dig tryg, tilbyder jeg en gratis og uforpligtende indledende samtale online. Denne session giver dig en chance for at opleve, hvordan terapien foregår, og vurdere, om jeg kan tilbyde den støtte og hjælp, du søger.

Rasmus Ranmar

Psykoterapeut, MPF

Emner jeg kan hjælpe dig med i psykoterapi

I psykoterapi får du hjælp og strategier til at takle dine udfordringer. Du får du mere ro og glæde i livet.

Jeg er uddannet gestaltterapeut, har en efteruddannelse i interpersonel neurobiologi og går løbende i supervision for at fortsætte min egen udvikling.

Mine erfaringer ligger primært inden for følgende problemtemaer:

Har du problemer med vrede så kan det være, du har svært ved at styre den. Du eksploderer måske ud af det blå eller bliver irriteret over små ting og har måske svært ved at sige fra på en hensigtsmæssig måde.

Jeg kan hjælp dig med at:

 • forstå hvor din vrede kommer fra
 • lære at håndtere vreden, så den ikke går ud over andre
 • finde den konstruktive brug af vreden, så den ikke føles ukontrolerbar.

Du kan læse mere i nogle af mine blogindlæg om vrede.

Hør mit interview i radio4 om vrede i juleræset:

Der kan være svære følelsesmæssige smerter forbundet med en konfliktfyldte relationer, som forpester dit liv. Det kan være du:

 • Har forpestende tanker af vrede, jalousi og bitterhed
 • Du genspiller samtaler med vedkommende i dine tanker.
 • Bruger uendlige kræfter og tid på at planlægge, hvad du vil sige på jeres næste møde
 • Hele tiden snakker med venner og familie om personen.

I psykoterapi arbejder du med din relation her og nu: Det vil sige din opfattelse af relationen som den er i terapisessionen. Det handler ikke om at analysere, hvad der skete, og hvem der gjorde hvad. Derimod handler det om at arbejde med dine tanker, følelser og kropslige reaktioner, som de opstår i terapisessionen. Og ud fra dette hjælpe dig til at beslutte hvad du vil.

Læs mere i min blog om relationer.

Skam er noget vi alle oplever. Det kan beskrives som en intens smertefuld følelse eller oplevelse af at tro, at du er mangelfuld og derfor uværdige til kærlighed og tilhørsforhold.

Det er den forfærdelige overbevisning, du kan have, om at du er total ubrugelig, en dårlig person og helt og aldeles værdiløs. Når du oplever denne form for skam, følger der ofte et ønske om at gemme dig, forsvinde eller i værste tilfælde at dø.

Skam er grundlaget for lavt selvværd.

Du opbygger selvværd, når du opdager skam-følelsen, forstår den og når din sårbarhed bliver mødt af dig selv eller et andet menneske. Ofte har er der spor tilbage til barndommen, som du kan arbejde med i terapien

Du kan læse mere i min blog om skam

Måske du har svært ved at sidde stille. Du har en indre uro, som du ikke rigtig ved hvor kommer fra.

Måske en knude i maven og tankerne buldrer derudaf. Måske har du fysiske angstsymptomer som hjertebanken, åndenød, kvalme, prikken og snurren i fingrene. En følelse af at der er noget galt, uden at du kan sætte fingeren på, hvad det er.

I terapi arbejder du med at få øje på, hvad der sker i dig, når du oplever rastløshed. Du får hjælp til at se hvor rastløsheden kommer fra, og hvad du kan gøre med den når den opstår. Du arbejder med at lære fornemmelserne i kroppen og at give slip på kontrollen og mærke dine følelser

Du kan læse mere i min blog om rastløshed

Du kan også bestille min bog om angst på saxo.com

Personlig udvikling handler om din adfærd i relation til andre mennesker og hvordan du fremstår.

Det kan for eksempel være du vil:

 • blive bedre til at stå frem foran en forsamling
 • blive mere tydelig i din kommunikation
  være mere empatisk i forhold til andre mennesker
 • Ikke gå så meget op i hvad andre tænker og mener
 • blive mere selvsikker og kunne udtrykke behov, meninger og følelser klart

Du vokser ikke hurtigere ved at hive dig selv i hovedet. Kernen i personlig udvikling er at starte, hvor du er i dag og udvikle strategier derfra.

"Siden jeg er startet i terapi, har jeg ændret mit liv fuldstændigt til det bedre. Kom ind med "ondt i tanden" og opdagede en "tandbyld". Helt fantastisk at være fri for års opbyggede byrder. Jeg kan varmt anbefale Rasmus. Super rummelig og plads til humor, så det ikke bliver så sort alt sammen."
- Karsten, 43
"Den måde du er tilstede på, har hjulpet mig til at kigge på min angst. Du bringer tryghed i rummet. Og nærvær."
- Helle, 52 år
"Diskret, stille, tilstede, støttende - jeg lærer meget af dig!"
- Camilla, 45 år
"Jeg gik i terapi fordi jeg var bange for at min vrede ville gå ud over min lille dreng. I terapien har jeg lært at skelne mellem min og andres vrede samt at acceptere min egen vrede. Det har betydet at jeg nu er langt hurtigere til at fange og forstå min vrede og bruge den mere konstruktivt."
- Peter, 28 år
Previous slide
Next slide

Ud over min faglighed er relationen mellem dig og mig vigtig, for at du får den hjælp du har brug for. Det skyldes, at det ofte er i terapien, at du åbner op for nye og meget sårbare emner. Det forudsætter, at du føler dig tryg i mit selskab.

I videoen kan du få en fornemmelse af, hvem jeg er. Du er også meget velkommen til en uforpligtigende og gratis forsamtale, inden du beslutter, om du vil starte et forløb hos mig.

Psykoterapi - balance i livet
Psykoterapi i Hellebæk

Book en psykoterapeutisk samtale

Som psykoterapeut Nordsjælland tilbyder jeg psykoterapi fra mit lokale i Espergærdecenteret, København N eller online.

Den første samtale går ud på, at vi lærer hinanden lidt bedre at kende, og kommer nærmere det, du gerne vil arbejde med. Det kan også være, du har spørgsmål til, hvordan terapien foregår. Det vigtigste i den første samtale er, at du føler dig godt tilpas og tryg i mit selskab.

Priser

 • En terapitime koster 800,- kr.
 • Køb 4 terapitimer og spar 500 kr. (2.700 kr.)
 • 500 kr. hvis du er arbejdsløs eller studerende (spørg ved booking)
 • Gratis forsamtale (20 min – online)

Du kan læse generelle handelsbetingelser og regler om afbud her.

Sådan booker du

Du er velkommen til at kontakte mig for at booke en tid:

Telefon: 4191 4330
Email: rasmus@ilivet.dk
Booking: bookingsystem

Eller udfyld nedenstående formular og bliv ringet op.

Sådan finder du min terapipraksis

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening (mpf)

Medlemsskab i Dansk Psykoterapeutforening er et kvalitetsstempel og din garanti for, at jeg som psykoterapeut har tilstrækkelig uddannelse og erfaring. Alle medlemmer har som minimum en fireårig psykoterapeutuddannelse bag sig og lever op til en række kriterier om grunduddannelse og erhvervserfaring.

Besøg hjemmesiden for Dansk Psykoterapeutforening hvis du vil vide mere.

Gestaltterapi er en oplevelsesorienteret og procesbaseret psykoterapi

Gestaltterapi er en oplevelsesorienteret psykoterapi, hvor du beskæftiger dig med det, der betyder noget for dig i dit liv – her og nu. I terapien arbejder du med de ting, du oplever og får feedback fra mig som terapeut.

I gestaltterapi lægges der vægt på kontakt – på din kontakt til dig selv og din krop og på kontakten mellem dig og terapeuten. Det er en vigtig pointe i terapien, at du ikke skal laves om, men at du lærer at acceptere det menneske, du allerede er. I gestaltterapi lægges der vægt på et ligeværdigt forhold mellem terapeut og klient. Læs mere om gestaltterapi…

Du kan læse mere om den gestaltterapeutiske praksis, som jeg følger, på Nordisk Gestalt Institut.

Nordisk Gestalt Institut er godkendt som uddannelsessted af Dansk psykoterapeutforening.