Få styr på din rastløshed

Psykoterapi i Nordsjælland eller København.
GRATIS FORSAMTALE – OGSÅ AKUT

RING PÅ

FÅ GRATIS FORSAMTALE

Rasmus Ranmar

Psykoterapeut, MPF

Rastløshed kan gøre det fuldstændig umuligt at finde ro i sindet.

Man vender sig imod sociale medier, tv, spil, hvad som helst, man tror kan gøre en fri fra den stress og de bekymringer, man føler inde i sig selv.

Men den bliver ved med at æde en op indefra, da der som regel ikke gøres noget ved de grundlæggende årsager til ens rastløshed.

Hvis man dog ikke gør noget ved den rastløshed, kan det blive til en vane at være rastløs hele tiden og gøre livet ulideligt.

Det behøver dog ikke at være sådan.

Jeg har som psykoterapeut i Nordsjælland hjulpet mange mennesker med at få styr på deres rastløshed og finde ro i sindet, når rastløsheden indtræder.

I psykoterapi lærer du dig selv at kende, og du lærer specifikke teknikker, til at kunne styre dine negative følelser, og komme videre i hverdagen.

Men måske allervigtigst kigger vi også på at løse nogle af de bagvedliggende årsager til rastløsheden, der kan ligge helt tilbage i barndommen, eller i tidligere konflikter der ikke er blevet forløst.

Måske kan jeg også hjælpe dig. Ring til mig og få en gratis 30 minutters forsamtale.

“Siden jeg er startet i psykoterapi, har jeg ændret mit liv fuldstændigt til det bedre. Kom ind med “ondt i tanden” og fik fjernet en “tandbyld”. Helt fantastisk at være fri for års opbyggede byrder. Jeg kan varmt anbefale Rasmus. Super rummelig og plads til humor, så det ikke bliver så sort alt sammen.”
– Karsten, 43 år

BLIV RINGET OP

Jeg passer på dine data. Læs persondatapolitikken her

Bliv ringet op og få en gratis halv times forsamtale lige her:

Indtast dit navn og telefonnummer, så ringer jeg dig op inden for 24 timer og vi kan få en snak, så du kan vurdere om jeg er den rette psykoterapeut for dig.

Du er også velkommen til selv at ringe på 4191 4330

Priser

  • Forsamtale: Gratis og uforpligtende
  • 1 session: 800 kr.
  • 4 sessioner: 2.700 kr. (spar 500 kr.)
  • Arbejdsløs eller studerende på SU: 500 kr. pr. session

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet gestaltterapeut fra Nordisk Gestalt Institut og medlem af Danmarks psykoterapuet forening (MPF)

I 2019 startede jeg min egen terapipraksis og coachingvirksomhed. Jeg finder større glæde ved at arbejde direkte med mennesker og brænder for at hjælpe flere til at bryde den sociale negative arv.

Klik her, hvis du vil vide mere om mig og mine kvalifikationer som psykoterapeut.

Rasmus Ranmar

Psykoterapeut, MPF

Dejlig central lokation i Espergærdecenteret Nordsjælland. Tæt på skov (walk and talk), så du efter terapien kan tage dig selv en stille stund.

Psykoterapi lokale til samtaleterapi

Stille og hyggeligt lokale i Nordsjælland med behagelige møbler til din psykoterapi.