Bliv fri af din opvækst i et hjem med alkoholmisbrug

Når jeg kom hjem fra skole, vidste jeg allerede inden jeg tog i dørhåndtaget om mor var fuld. Nogle gange var det nemt at spotte. Hun lå ganske enkelte halvt bevidstløst på sofaen og jeg skyndte mig at få hende i seng i håbet om, at hun kunne nå at sove den ud inden far kom hjem. For ellers brød helvede løs.

Læs mere

autentisk kontakt

Autentisk kontakt mellem mennesker

Når du er autentisk, er der et uhæmmet naturligt flow i dine følelser, tanker og handlinger. Det lyser igennem i kontakten med andre og du vil opleves som ærlig, oprigtig og tydelig i din kommunikation.

Læs mere

Problematiske relationer

Følelserne er nøglen til at løse konflikter i relationer

Ægtepar, der lever sammen uden at tale. Søskende, der ikke ser hinanden eller kollegaer, der ikke kan være i samme rum. Fællesnævneren for disse forviklede forhold er, at de er forbundet med svære følelsesmæssige kvaler, der forpester vores liv.

Heldigvis kan du arbejde med langt de fleste følelsesmæssige problemer, som du oplever i forbindelse med relationer. Du kan opdage nye ressourcer i dig, der gør, at du bedre kan leve med relationen som den er, fjerne dig fra relationen eller måske forbedre relationen.

Læs mere

Gestaltterapi – fokus på klarhed og valg

Gestaltterapi er en oplevelsesorienteret psykoterapi, hvor du beskæftiger dig med det, der betyder noget for dig i dit liv – her og nu. I terapien arbejder du med de ting, du oplever og får feedback fra mig som terapeut. Herved får du mulighed for selv at erfare, hvad hver enkelt oplevelse betyder for dig.

Læs mere