Vrede geyser

Vrede – vejen til større glæde i livet

Du kan ikke rigtigt sige ja til noget, før du lærer at sige nej. Med glæden siger du ja, og med vreden siger du nej. Før du lærer din vrede at kende, vil meget af din glæde være overladt til omstændigheder og til andres nåde.

Læs mere

Bliv fri af din opvækst i et hjem med alkoholmisbrug

Når jeg kom hjem fra skole, vidste jeg allerede inden jeg tog i dørhåndtaget om mor var fuld. Nogle gange var det nemt at spotte. Hun lå ganske enkelte halvt bevidstløst på sofaen og jeg skyndte mig at få hende i seng i håbet om, at hun kunne nå at sove den ud inden far kom hjem. For ellers brød helvede løs.

Læs mere

autentisk kontakt

Autentisk kontakt mellem mennesker

Når du er autentisk, er der et uhæmmet naturligt flow i dine følelser, tanker og handlinger. Det lyser igennem i kontakten med andre og du vil opleves som ærlig, oprigtig og tydelig i din kommunikation.

Læs mere

Problematiske relationer

Følelserne er nøglen til at løse konflikter i relationer

Ægtepar, der lever sammen uden at tale. Søskende, der ikke ser hinanden eller kollegaer, der ikke kan være i samme rum. Fællesnævneren for disse forviklede forhold er, at de er forbundet med svære følelsesmæssige kvaler, der forpester vores liv.

Heldigvis kan du arbejde med langt de fleste følelsesmæssige problemer, som du oplever i forbindelse med relationer. Du kan opdage nye ressourcer i dig, der gør, at du bedre kan leve med relationen som den er, fjerne dig fra relationen eller måske forbedre relationen.

Læs mere

Ensomhed: Du er ikke alene om at være alene

Finder du dig selv meget travlt beskæftiget med alt muligt, og/eller har du svært ved at finde ro, kan det være rigtig godt for dit helbred at stoppe og reflektere. Der kan være mange årsager til at du lige nu oplever uro. Måske du tidligere har arbejdet med mange af disse årsager, og alligevel ender du tilbage samme sted.

Det kan det være at du er på flugt fra aleneværen.

Læs mere

Gestaltterapi – fokus på klarhed og valg

Gestaltterapi er en oplevelsesorienteret psykoterapi, hvor du beskæftiger dig med det, der betyder noget for dig i dit liv – her og nu. I terapien arbejder du med de ting, du oplever og får feedback fra mig som terapeut. Herved får du mulighed for selv at erfare, hvad hver enkelt oplevelse betyder for dig.

Læs mere

Hvad gør du af din rastløshed og uro?

Måske du kender fornemmelsen? Du har svært ved at sidde stille. Du har en indre uro, som du ikke rigtig ved hvor kommer fra. Sandsynligvis er den ekstra forstærket i disse tider, hvor du er hensat til at være hjemme. Eller også er det først nu, du bemærker den.

Læs mere

Awareness hjælper dig til at fange stress i opløbet

At træne din awareness ”muskel” giver dig mulighed for at fange din stress i opløbet. Det giver dig adgang til flere ressourcer i din beslutningsproces. Du bliver bedre til at omgå automatbeslutninger, nedsætter risikoen for at være forudindtaget og øger kreativiteten i dine beslutninger

Læs mere

Få vendt den negative stress spiral

Oplever du at hænge fast i ubalance? Det kan være fordi, du har for mange uafsluttede opgaver, der trækker på dine ressourcer. På et tidspunkt er der ikke mere at trække på. Du begynder at mærke stress, opbygger endnu flere uafsluttede opgaver.

Læs mere