Sådan håndterer du vreden

5 tips til få styr på vreden. Så du bevarer positive relationer og får mere glæde. Sådan arbejder du med din vrede og undgår et raseri udbrud.

Læs mere

jul uden trængsel og alarm

Undgå at gentage en jul fyldt med trængsel og alarm

Julen nærmer sig og for mange er det en dejlig tid med familie, venner og hygge, hvor prisen blot er ekstra kilo på sidebenene, der løbes væk i løbet af januar. Måske helt frem til næste december for nogle af os. For andre er håbet og ønsket til julen det samme, men erfaringen er en

Bliv fri af din opvækst i et hjem med alkoholmisbrug

Når jeg kom hjem fra skole, vidste jeg allerede inden jeg tog i dørhåndtaget om mor var fuld. Nogle gange var det nemt at spotte. Hun lå ganske enkelte halvt bevidstløst på sofaen og jeg skyndte mig at få hende i seng i håbet om, at hun kunne nå at sove den ud inden far kom hjem. For ellers brød helvede løs.

Læs mere

autentisk kontakt

Autentisk kontakt mellem mennesker

Når du er autentisk, er der et uhæmmet naturligt flow i dine følelser, tanker og handlinger. Det lyser igennem i kontakten med andre og du vil opleves som ærlig, oprigtig og tydelig i din kommunikation.

Læs mere

Problematiske relationer

Følelserne er nøglen til at løse konflikter i relationer

Ægtepar, der lever sammen uden at tale. Søskende, der ikke ser hinanden eller kollegaer, der ikke kan være i samme rum. Fællesnævneren for disse forviklede forhold er, at de er forbundet med svære følelsesmæssige kvaler, der forpester vores liv.

Heldigvis kan du arbejde med langt de fleste følelsesmæssige problemer, som du oplever i forbindelse med relationer. Du kan opdage nye ressourcer i dig, der gør, at du bedre kan leve med relationen som den er, fjerne dig fra relationen eller måske forbedre relationen.

Læs mere