Vredes-håndterings kursus

Bliv fri af vrede – gruppeterapi og vredeshåndteringskursus. Næste hold starter oktober 2024 
– skønne omgivelser tæt på Hillerød

TAG KONTAKT

Rasmus og Hanne gruppeterapeuter

Gruppen ledes af to psykoterapeuter, der begge har erfaring som psykoterapeuter – både individuelt og med grupper.

Kender du følelsen af at miste kontrol over din vrede, og hvordan det kan skade dine relationer og dit liv?

Det kan føles som om, at man står på kanten, og at et enkelt fejltrin kan sende en ud i afgrunden. 

Men du er ikke alene. Mange mennesker oplever vrede problemer, især når de står over for stressende situationer i deres liv, såsom at blive forældre eller har problemer med job og relationer. Eller når “alt er som det skal være”, og der dukker emner fra fortiden op.

Det behøver ikke at være sådan. 

Og det kan være svært at finde redskaber og teknikker, der virkelig hjælper dig med at kontrollere vreden og slukke eller reducere den, når det er nødvendigt.

Vores vredes terapiprogram er anderledes. Vi arbejder med dig i nuet, og vi hjælper dig med at lære at mærke og forstå din vrede, i stedet for at forsøge at undertrykke den.

I gruppeterapi arbejder du med dig selv og med relationerne til andre i gruppen. Det skaber en stærk og støttende atmosfære, hvor du kan føle dig tryg ved at dele oplevelser og udfordringer.

Vredeshåndteringskursus er til dig, der jonglerer med de daglige krav fra arbejde eller studie, familieliv og sociale forpligtelser, og samtidig kæmper med at styre vrede i dit liv.

Se programmet her.

Jeg har under forløbet lært hvilke signaler jeg skal være opmærksom på inden min vrede løber løbsk. Jeg har lært ikke at blive bange for min vrede, men byde den velkommen. Det er nemmere at forstå vreden hvis den bliver italesat med gruppen, og får andres perspektiver. Det har været et langt tryggere forum end jeg havde turde håbe på.
Benjamin Hemmingsen
Et godt og trygt forløb med mulighed for at få mere selvindsigt og forståelse for egen vrede, samt redskaber til at få følelsen ud af kroppen på en mere hensigtsmæssig måde overfor modtageren.
- Mand 45
Den måde du er tilstede på gør mig glad. Du er ligesom en del af holdet. Uden perfektheden er det trygt.
- Kvinde 47
Previous slide
Next slide

Program

Nedenstående er en oversigt over indholdet på de enkelte sessioner. Bemærk at vi i gestaltterapien vægter nuet og relationerne i gruppen højst. Det gør vi fordi, det er her, der er allermest læring og indsigt at hente. Derfor kan programmet ændre sig og tilpasses gruppen aktuelle behov.

Introduktion til gruppen og terapiens formål. Vi præsenterer gestaltterapiens teori og metoder til vredeshåndtering. Gruppemedlemmerne opfordres til at dele deres oplevelser af vrede og frustration og undersøge deres kropsreaktioner og følelsesmæssige reaktioner.

Værktøj:

Journalskrivning

Arbejde med opmærksomhed på vrede. Gruppemedlemmerne undersøger deres vrede og lærer at forstå, hvordan den manifesterer sig i kroppen og følelsesmæssigt. Terapeuterne guider gruppen i at udforske deres vrede, inklusiv at undersøge vredens “skyggesider” . De dele, der måske er svære at erkende.

Værktøj:

Awareness og åndedræt som redskab til at fange vreden i opløbet

Arbejde med kropsbevidsthed. Gruppemedlemmerne lærer at lytte til deres kroppe og opdage de følelser, der opstår i forbindelse med vrede. Terapeuterne guider gruppen i at forbinde deres følelser med deres kropsoplevelser og hjælpe dem med at finde måder at udtrykke sig kropsligt på en mere positiv og konstruktiv måde.

Værktøj:

Kroppen som antenne for følelserne

Arbejde med konfliktoptrapning. Gruppemedlemmerne lærer, hvordan konflikter op- og nedtrappes, og undersøger deres egne specifikke mønstre. Terapeuterne hjælper gruppen med at identificere deres individuelle måder at håndtere konflikter på og hjælper dem med at finde mere konstruktive og bevidste veje til at tackle konflikter.

Værktøj:

Kommunikation i konflikter.

Arbejde med ansvarlighed og valg. Gruppemedlemmerne undersøger deres ansvar for egne handlinger og valg, når de oplever vrede. Vi guider gruppen i at tage ansvar for egne handlinger og hjælper med at finde bevidste måder at udtrykke vrede på.

Værktøj:

Det ansvarlige sprog

Arbejde fra fragmentering til integration. Gruppemedlemmerne undersøger, hvordan de kan integrere læring og erfaringer i det daglige liv. Terapeuterne hjælper gruppen med at finde måder at integrere den nye viden og færdigheder i deres hverdag.

Afslutning og evaluering af forløbet. Gruppemedlemmerne deler individuelle erfaringer og udviklingen i deres håndtering af vrede. Terapeuterne giver feedback og støtte til den fortsatte indsats fra destruktiv til konstruktiv vrede.

BLIV RINGET OP OG FÅ en uforpligtigende forsamtale lige her:

Indtast dit navn og telefonnummer, så ringer Hanne eller jeg til dig inden for 24 timer og vi kan få en halv times samtale, så du kan vurdere om vores program er det rigtige for dig.

Du er også velkommen til selv at ringe til Rasmus på 4191 4330 eller Hanne på 4044 4004

 

Tilmelding

Vi passer på dine data. Læs persondatapolitikken her

Pris, tid og sted

Vi starter 2 hold om året. Næste hold starter oktober 2024

 • 7 sessioner á 2,5 timer.
 • Starter onsdag den 2. oktober 2024 og følgende datoer: 2/10, 9/10, 23/10, 6/11, 13/11, 27/11 og 11/12
 • Tidsrum 17-19.30
 • Sted:
  Brødeskovvej 10, Hammersholt
  3400 Hillerød
 • Deltagere: 6-8 personer. 

Priser

 • Forsamtale: Gratis og uforpligtende
 • 7 sessioner: 2.750 kr. 
 • Arbejdsløs eller studerende på SU: 2.250 kr.

Tilmelding er bekræftet, når du har indbetalt min. 500 kr. Resten af beløbet betales 2. oktober (eller afdrages efter aftale)

5 tips til få styr på vreden

Så du bevarer positive relationer og får mere glæde. Få 5 tips til hvordan du arbejder med din vrede og undgår raseriudbrud.

Hør radiointerview om vrede

Få større glæde. Få styr på vreden

Før du lærer din vrede at kende, vil meget af din glæde være overladt til omstændigheder og til andres nåde.

Rasmus Ranmar

Psykoterapeut MPF

Rasmus er uddannet gestaltterapeut fra Nordisk Gestalt Institut og medlem af Dansk psykoterapuetforening.

Rasmus er en passioneret gestaltterapeut, der tror på, at der også er plads til smil i terapi. Hans terapeutiske praksis er baseret på kreativ udforskning og eksperimentering, hvor klienter kan udforske deres følelser og tanker på en ikke-dømmende måde. Han skaber et roligt og støttende rum for klienter til at opdage deres fulde potentiale og leve et liv i harmoni.

Klik her, hvis du vil vide mere om Rasmus og hans kvalifikationer som psykoterapeut.

Hanne Jessen

Psykoterapeut MPF

Hanne er uddannet gestaltterapeut fra Nordisk Gestalt Institut, GATLA, GISC og medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Hanne er en dedikeret gestaltterapeut med en passion for gestaltterapiens principper og potentiale. Hendes terapeutiske praksis er baseret på en bred viden og stor interesse for gestaltterapiens teori og praksis. Hendes mission er at videreformidle til sine klienter gestaltterapiens filosofi og muligheder for personlig vækst; til at opdage egne ressourcer, at opleve verden med mere fylde og at leve et fuldere liv.

Klik her, hvis du vil vide mere om Hanne og hendes kvalifikationer som psykoterapeut.

Sådan finder du vej

Brødeskovvej 10, Hammersholt
3400 Hillerød

(ca. 15 minutter med linje 335 eller 337 fra Hillerøde station)

Tag kontrol over din vrede – start i dag!

Har du svært ved at kontrollere din vrede?

Få tilsendt mine 5 mest effektive tips til vredeshåndtering og start din rejse mod et liv med mere indre ro og bedre relationer.

Jeg deler min ekspertise, så du kan lære at tøjle vreden og skabe positiv forandring i dit liv.

Tilmeld dig nu og modtag tips med det samme!

Jeg passer på dine persondata. Klik her for at læse persondatapolitikken. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet