Rasmus Ranmar
Psykoterapeut, MPF

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Rasmus Ranmar

Jeg er psykoterapeut, medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF) og eksamineret Gestaltterapeut fra Nordisk Gestalt Institut.

Efter en 22 år lang karriere i erhvervslivet, som leder og konsulent, valgte jeg i slutningen af 2019 at starte mit eget firma og terapipraksis. Jeg ønsker at bidrage til at skabe mere frihed og glæde hos mennesker – en sundere balance i livet.

Jeg har valgt Gestaltterapi som psykoterapeutisk metode, fordi gestaltterapiens grundsyn passer godt sammen med mit eget: At vi er uløseligt forbundne med omverden, at frihed er et menneskeligt grundvilkår og at personlig udvikling er et resultat af at undersøge grænsefladen mellem os selv og omverdenen.

Min faglige tilgang er nysgerrig, rolig og respektfuld, forstået sådan at jeg både søger at forstå, respektere og udfordre det jeg møder. Jeg ved på ingen måde hvad der er rigtigt for andre. Jeg har en faglig grundforståelse som jeg bruger til at navigere efter og jeg har erfaringer fra mit arbejdsliv og privatliv, som jeg har arbejdet grundigt med i egenterapi.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, og jeg arbejder ud fra foreningens etiske regler, samt reglerne om tavshedspligt.

Læs mere hér: Etikregler

Jeg er gift siden år 2000 og har to børn fra hhv. 2001 og 2004.

Arbejdsliv og uddannelse

  • Jeg er gestaltterapeut fra Nordisk Gestalt Institut. Har siden 2019 arbejdet i mit eget firma, som coach og terapeut. Mine virksomhedsrettede ydelser kan ses på www.impasse.dk
  • Jeg er frivillig hos Stressforeningen, hvor jeg laver gruppeforløb og walk'n'talk.
  • Jeg har arbejdet som konsulent og leder med personaleansvar hos flere store og mindre danske virksomheder: DSB, PFA, Capgemini, Søndagsavisen og Visma Consulting.
  • Jeg er uddannet Civiløkonom fra Handelshøjskolen og har flere kurser inden for ledelse, coaching og IT. Herunder hvordan jeg som leder forstår og håndterer stress.