OM mig

Jeg er en erfaren gestaltterapeut, dedikeret til at hjælpe dig med at navigere gennem livets udfordringer og opnå personlig udvikling.

TAG KONTAKT

Jeg er en erfaren gestaltterapeut, dedikeret til at hjælpe dig med at navigere gennem livets svære følelser og opnå personlig udvikling. Jeg har specialiseret mig indenfor at hjælpe folk med at overkomme angst rastløshed og lære at leve med svære følelser såsom vrede og afmagt.

Jeg er far, ægtefælle og nu psykoterapeut. Med 48 års erfaring med at leve livets glæder og overvinde dets udfordringer, har jeg opbygget en dyb passion for det menneskelige sind og dets kompleksiteter.

I 2019 besluttede jeg mig for at forfølge min passion ved at starte min egen terapipraksis og coachingvirksomhed. Jeg brænder for at hjælpe flere mennesker med at overvinde den negative arv, som kan hæmme os i livet.

Jeg anvender gestaltterapi, en psykoterapeutisk metode, der fokuserer på at forstå mennesket som en helhed – med krop, følelser og bevidsthed – uløseligt forbundet med omverdenen. Jeg tror på, at vi alle har friheden til at få det bedste ud af de omstændigheder, vi har i livet, og at vi kan opnå personlig udvikling ved at undersøge grænsefladen mellem os selv og omverdenen.

Hvis du søger efter en psykoterapeut, der kan hjælpe dig med at finde din egen vej i livet, og som har passion og erfaringer med sig, så er jeg her for dig.

Hvad enten du har konkrete udfordringer i hverdagen eller ønsker mere selvudvikling, er du velkommen til at kontakte mig

Rasmus Ranmar

Psykoterapeut, MPF

Kurser, uddannelse og arbejdsliv

Relevante kurser og uddannelser

Mit arbejdsliv

  • 2019 – (igang) – Egen terapi og coaching virksomhed, iLivet.dk & impasse.dk
  • 2021-2022 Frivillig rådgiver, Psykiatrifonden
  • 2019-2021 Frivillig terapeut, Stressforeningen
  • Diverse lederjobs hos: Visma Consulting (2011-2019), PFA (2009-2011), Søndagsavisen (2008-2009), Capgemini (2006-2008), DSB S-tog (2001-2006), Com.dk (1997-2001)

Min terapeutiske etik

Min faglige tilgang er nysgerrig, rolig og respektfuld. Jeg søger både at forstå, respektere og udfordre det jeg møder. Terapien virker bedst, når du som klient opnår indsigt over egne handlemåder og muligheder. 

Jeg har selv gennemgået psykoterapi. Det er vigtigt, som terapeut at kende sine egne temaer, så de ikke kommer i vejen i terapien. Derfor går jeg også løbende i supervision.

Som medlem af Dansk Psykoterapeutforening, arbejder jeg ud fra foreningens etiske regler, samt reglerne om tavshedspligt. Læs mere hér: Etiske regler.

Der er ikke flere indlæg at vise...

Få inspiration til personlig udvikling!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev for at få adgang til inspirerende og informerende indhold om personlig udvikling og selvhjælp.

Du vil modtage de seneste blogindlæg samt tips og tricks og værktøjer til at forbedre dit liv.

Nyhedsbrevet er gratis, og du kan til enhver tid afmelde dig.

Jeg passer på dine persondata. Klik her for at læse persondatapolitikken.