OM mig

Jeg er en erfaren gestaltterapeut, dedikeret til at hjælpe dig med at navigere gennem livets udfordringer og opnå personlig udvikling.

TAG KONTAKT

Jeg er ikke kun en psykoterapeut; jeg er også en far, ægtefælle, og en person, der selv har navigeret gennem livets komplekse udfordringer og glæder. Med snart 50 års erfaring i at opleve og overkomme livets op- og nedture, har jeg udviklet en dyb passion for at forstå det menneskelige sind og dets utallige nuancer.

I 2019 tog jeg skridtet fuldt ud og omsatte min passion til praksis ved at starte min egen terapi- og coachingvirksomhed. Jeg er dedikeret til at hjælpe mennesker som dig med at overvinde de barrierer, der står i vejen for personlig frihed og udvikling – hvad enten det er livssituation, rastløshed, vrede, eller afmagt.

Hvis du søger efter en psykoterapeut, der kan hjælpe dig med at finde din egen vej i livet, og som har passion og erfaringer med sig, så er jeg her for dig.

Hvad enten du har konkrete udfordringer i hverdagen eller ønsker mere selvudvikling, er du velkommen til at kontakte mig

Min Tilgang til Psykoterapi

Min metode er baseret på gestaltterapiens principper, hvor jeg ser mennesket som en helhed integreret med sin omverden. Jeg tror på, at forståelsen af os selv og vores interaktioner med omverdenen er nøglen til personlig udvikling.

Gennem terapien vil vi sammen udforske dine følelser og tanker her og nu, for at skabe varige positive forandringer i dit liv.

Jeg tilbyder et trygt og støttende miljø, hvor du kan føle dig sikker og understøttet i din rejse mod et mere afbalanceret og tilfredsstillende liv.

Rasmus Ranmar

Psykoterapeut, MPF

Previous slide
Next slide

Kurser, uddannelse og arbejdsliv

Relevante kurser og uddannelser

Mit arbejdsliv

  • 2019 – (igang) – Egen terapi- og coachingvirksomhed, iLivet.dk & impasse.dk
  • 2021-2022 Frivillig rådgiver, Psykiatrifonden
  • 2019-2021 Frivillig terapeut, Stressforeningen
  • Diverse lederjobs hos: Visma Consulting (2011-2019), PFA (2009-2011), Søndagsavisen (2008-2009), Capgemini (2006-2008), DSB S-tog (2001-2006), Com.dk (1997-2001)

Min terapeutiske etik

Jeg tilgår hver session med nysgerrighed, ro, og respekt. Det er afgørende for mig at kende til mine egne temaer som terapeut, så de ikke står i vejen for din proces. Derfor deltager jeg også løbende i supervision for at sikre, at jeg kan tilbyde den bedst mulige støtte til dig.

Som medlem af Dansk Psykoterapeutforening, arbejder jeg ud fra foreningens etiske regler, samt reglerne om tavshedspligt.

Læs mere hér: Etiske regler.

Vrede på arbejdspladsen

Vrede på arbejdspladsen Problemer med vrede skaber mange samarbejdsudfordringer på arbejdspladsen. Det skaber et dårligt samarbejdsklima, skader relationer mellem kollegaer og kan i værste tilfælde

Læs mere
Der er ikke flere indlæg at vise...