Oplev personlig vækst

Forløb om kreativ selvopdagelse med teaterterapi i København

RESERVER PLADS

Udtalelser fra tidligere deltagere

Virkelig god oplevelse!
Meget konkrete og let tilgængelige teknikker som gav mig et skarpt blik på mig selv og mine handle- og reaktionsmønstre. På alle kursets dage kom jeg hjem med store aha-oplevelser og nye vigtige indsigter.
-Kenneth (forløb forår 2024)
Tak for en meget spændende workshop med gode øvelser, som sætter brugbare aftryk, jeg kan bruge fremadrettet.
Claus
Det er længe siden, jeg har grinet så meget – og så med en undertone af alvor. Dejlig. Varm anbefaling herfra.
Mand 49
Det er overraskende, hvor meget jeg får sagt og gjort, når jeg ikke sætter barrierer op for mig selv – virkelig tankevækkende!
- Kvinde 55
Fantastisk måde at udfordre sig selv på - et er at tale om tingene, noget andet er at mærke dem.
Kvinde, 40 år

 

 

 

9,1 ud af 10 vil anbefale dette til en ven
Previous slide
Next slide

Gestalt teater er en eksperimenterende og terapeutisk form, der kombinerer elementer af Gestalt terapi med teaterpraksis, herunder især improvisationsteater, drama og oplevelsesteater.

Det er et personligt udviklingsforløb, hvor du får mulighed for at opdage nye sider af dig selv og finde bedre følelsesmæssig balance i et miljø hvor psykologisk tryghed er nøglen til personlig vækst

Gruppen nyder godt af høj diversitet. Den eneste forudsætning for at deltage i denne gruppe er, at du er over 18, og har mod på at arbejde med dig selv i en gruppe.

5-Aftener Gestaltteater Kursus

 • Pris: 1.750 kr. (incl. moms)
 • Sted: Njaldsgade 23D, 2300 København (Tangobar)
 • Tidspunkt: Mandage kl. 17-20
 • Start: 2. september 2024
 • Datoer: 2/9, 9/9, 16/9, 23/9, 30/9
 • Fra 8-14 deltagere

Rasmus Ranmar

Psykoterapeut, MPF

Jeg er uddannet gestaltterapeut og har mange års erfaring med improvisationsteater. Dette har jeg kombineret med en efteruddannelse i Gestaltteater

Læs mere om min baggrund.

Sådan Foregår Kurset

I forløbet med gestalt teater bliver du en del af en gruppe, hvor nærvær og den kreative selvudfoldelse står i forgrunden.

Her får du en pause fra dine sædvanlige roller og finder støtte i et miljø, som opfordrer til grundig selvopdagelse.

Sammen med andre deltagere får du gennem drama og improvisation muligheden for at udforske de forskellige sider af din personlighed. Den oplevelsesbaserede tilgang indebærer, at du gennem øvelser og sceneinteraktion med andre deltagere kan lægge hverdagsnormerne til side og udforske nye aspekter af dig selv. Jeg vil som din terapeut hjælpe dig til at få en dybere indsigt i, hvordan du er i livet.

Forestil dig et sted, hvor du sammen med andre er på en rejse, der ikke sigter mod at ændre dig, men på at skærpe din bevidsthed og forståelse for din unikke måde at være i verden på. Du vil opleve, hvordan gestalt teatrets strukturerede rammer hjælper med at gøre dine følelser og tanker klarere.

Læs mere om gestalt teater her

Program og indhold

Nedenfor finder du over oversigt over temaer på de enkelte sessioner. Gruppens dynamik afgør hvad og hvordan vi arbejder. Derfor tilpasser jeg løbende indholdet, når vi går i gang.

Første session handler om at få etableret gruppen og introducere nøglebegreberne i gestalt teater. Vi laver gruppeøvelser med fokus på at lære hindanden at kende og du bliver introduceret for improviationsteknikker

Vi består alle af modsætninger i vores personlighed. Nogle er styret af moralske tema’er i vores kultur. Men hvad sker der, når vi giver slip på dem? Hvilke sider af os selv opdager vi? Hvilke vil du vise og hvilke holder du skjult.
I en dramatiseret fiktiv opsætning får du mulighed for at udforske de sider af dig selv, som du ikke normalt har øje på.

Nogle gange er det fornuftigt at tøjle vores impulser og andre gange er det vores indlærte begrænsninger, der gør at vi holder os tilbage. 

Denne session har fokus på vores impulser. De er tydelige i vores kropssprog og stemme, der ofte afslører en modsætning til det vi siger. Vi kommer til at arbejde med kroppen og begynder at bruge scenen til at lave små improvisationer foran de andre gruppedeltagere.

I denne session får du mulighed for at lave små improviserede scener og derigennem arbejde med personlige tema’er. 

I scenerne arbejder vi fiktivt. Dog er de valg du træffer i dem dine. Dermed vil dine karaktertræk, modsætninger og personlige dilemmaer blive tydelige.

I den sidste session arbejder du videre med dine personlige temaer. Der bliver plads til at at integrere læring og oplevelser fra kurset. Dette kan indebære at dele oplevelser med andre, reflektere over personlig vækst, og diskutere, hvordan man anvender disse indsigter i dagligdagen.

Det praktiske

 • Pris: 1.750 kr. (incl. moms)
 • Sted: Njaldsgade 23D, 2300 København (Tangobar)
 • Tidspunkt: Mandag kl. 17-20
 • Start: 2. september 2024 
 • Datoer: 2/9, 9/9, 16/9, 23/9, 30/9
 • Forplejning: Kaffe, the og vand. 

Bliv en del af vores gruppe

Bliv en del af denne personlige vækstgruppe og tilmeld dig nu.

Når du tilmelder dig, sender jeg en faktura. Når du har betalt, er din tilmelding bekræftet og bindende. Hvis vi ikke kender hinanden, vil jeg ringe dig op, så vi kan lære hinanden lidt at kende.

Du er altid velkommen til at ringe til mig, hvis du har spørgsmål.

Når du tilmelder dig accepterer du giver du samtykke til, at iLivet.dk må kontakte dig på e-mail og/eller telefon i relation til gestalt teater kurset. (læs persondatapolitik)

Rasmus Ranmar

Psykoterapeut, MPF

Jeg er uddannet Gestaltterapeut, mpf, har arbejdet med improvisationsteater igennem flere år og har taget en 2 årig uddannelse i Gestalttheatre.

FAQ

Det korte svar er nej. Det eneste det kræver, er at du har lyst til at gå på opdagelse i dig selv i kontakt med andre mennesker.

Ja. Det der er i fokus, er kontakten med andre og din egen personlige opdagelsesrejse. Formålet er ikke at lære at spille skuespil, men at anvende Impro og drama som katalysator for personlig udvikling. En bonus er, at du lærer at blive en mere autentisk skuespiller

Nej. GestaltTheatre er ikke nyt. Meget af gestalt terapiens inspiration er hentet fra teaterverdenen. Ud over uddannelse som gestalt terapeut og mange års Impro erfaring tager jeg teknikker med mig fra min GestaltTheatre uddannelse.

Gestalt teater kan være effektivt målrettet forskellige diagnoser. Denne gruppe forudsætter dog en vis mængde selvstøtte. Hvis du er i tvivl om du er klar til sådant arbejde kan vi tage en indledende samtale, og  snakke dine udfordringer igennem i relation til at arbejde med Gestalt Teater i denne gruppe. 

Jeg oplever en barriere og grænse for, hvor dybt et mennesker vil gå i arbejdet med personlig udvikling på en arbejdsplads. Derfor vil jeg anbefale at skære kurset anderledes.

Jeg har dog afholdt mange workshops i virksomheder, der gør brug af gestaltteater teknikker med fokus på psykologisk tryghed. Du er velkommen til at kontakte mig og høre mere om hvordan du kan bruge teater og drama til at arbejde med teams. Læs evt. mere på min hjemmeside: Teamtakt.dk

I gestaltteater er udgangspunktet fantasi eller improvisation, hvor man i forum teater tager udgangspunkt i en konkret hændelse.

Når du arbejder med din fantasi og forestilling er du fri af tyngden af tidligere minder. De valg du træffer (eller undlader at træffe) i en øvelser fortæller noget om dig og dit kropssprog vil afsløre, hvis der er noget du har svært ved at sige eller gøre. Det er her der er mulighed for at opdage noget nyt om dig selv. Når du efter en øvelse arbejder med hvad der skete kan der være dukker minder om som du kan arbejde med terapeutisk sammen med facilitater og gruppen.

Gestaltteater - hvad filan er det, vil du måske spørge.

Få inspiration til personlig udvikling!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev for at få adgang til inspirerende og informerende indhold om personlig udvikling og selvhjælp.

Du vil modtage de seneste blogindlæg samt tips og tricks og værktøjer til at forbedre dit liv.

Nyhedsbrevet er gratis, og du kan til enhver tid afmelde dig.

Jeg passer på dine persondata. Klik her for at læse persondatapolitikken.